Start » Hundbloggar

Hundbloggar

Det finns många hundbloggar på internet. Den kanske mest kända är Cesar’s way som är en hemsida med den kända hundtränare Cesar Milan. Här kan du läsa om allt från vad du skall göra om din hund blir aggressiv när den skall äta, till hur du bäst hanterar en hund som är allergisk. Men det finns många fler hundbloggar än Cesar’s way. Du kan exempelvis läsa på Oh my dog blog om Maggie och hennes tre hundar. Hon skriver om sina hundar och tycker att de är de sötaste djuren som finns och att de inspirera henne och lär henne nya saker varje dag.

Förutom dessa hundbloggar så finns även All Things dog blog. Här kan man läsa om Carrie och hennes tre hundar. Hennes mål med bloggen är att ge tips, idéer och inspiration som gör ditt liv med hundar enklare som mer njutbart. Hon hjälper även sina läsare att lösa problem som kan uppstå med deras hundar. En annan intressant blogg är Dog about it. På denna blogg kan du följa Mel som är en före detta hundvakt från Minnesota. Här delar hon med sig om den kunskap och erfarenhet hon har fått genom sitt jobb som hundvakt för en rad olika hundraser.

Hundbloggar för dig som vill bli en bättre husse eller matte

Hundbloggar om hundprodukter

Om du är intresserad att läsa hundbloggar om olika hundprodukter kan du läsa på Her dog blog. Detta är en blogg som skriver om hundprodukter som är både innovativa, hälsosamma och roliga både för din hund och för dig som hundägare. En annan bra blogg om hundprodukter är My dog likes som är en blogg skriven av Rachael och Kevin som recensera olika hundprodukter som finns på marknaden. Wag the dog är en annan bra blogg av Maggie där hon delar med sig av tips, roliga historier och goda recept för andra hundälskare. Detta är ett urval av några av de intressanta hundbloggarna som finns ute på internet.